Monoblok op maat

Zwemklaar in een mum van tijd!

Monoblok op maat

Een monoblok op maat is de perfecte oplossing wanneer je haast niet kan wachten om te zwemmen. Onze monobloks worden in een mum van tijd geplaatst en hebben een zeer lange levensduur. Dankzij de sterke kuip uit polypropyleen zijn deze zwembaden volledig weerbestendig en recycleerbaar.

Ondanks dat we deze monobloks zeer snel kunnen plaatsen, zijn ze van uitstekende kwaliteit. Bovendien maken we ze op maat, waardoor ze perfect aansluiten op je bestaande terrassen.

Waterbehandeling monoblok biobad

Ook in onze monobloks kan je chloorarm zwemmen. We verkiezen telkens hydrolyse als waterbehandeling. Het water wordt er niet alleen zachter en helderder door. Hydrolyse is een veel kind- en milieuvriendelijkere methode dan een ontsmetting met chloor.
, Project te Balen

De voordelen van onze monobloks

Maatwerk, snel geplaatst en een lange levensduur, dat zijn de drie grootste voordelen van een monoblok biobad. Onze monobloks worden kant-en-klaar bij je thuis geleverd omdat we alle nodige voorbereidingen vooraf treffen. Inspuiters, skimmers, de rolluik, verlichting … zijn reeds ingebouwd bij aankomst van de kuip. We hoeven dus alleen nog de grondwerken uit te voeren, de kuip te plaatsen en dan alles aan te sluiten.
  • Overloop, onderloop of skimmers mogelijk
  • Maatwerk
  • Organische en strakke vormen mogelijk
  • Zeer snelle plaatsing
  • Plages/rustzones mogelijk
  • Ingebouwde trappen
  • Uv-bestendig
  • Osmose-ongevoelig
  • Recycleerbaar polypropyleen
  • Compleet lekvrij
, Project te Balen

Maatwerk

Onze monobloks zijn geen standaard kuipen die je uit een catalogus moet kiezen. Bij Hoff kan je de maat van je zwembad helemaal kiezen. Dat is belangrijk om de boord van je zwembad perfect te laten aansluiten op eventuele bestaande terrassen. Je zit dus niet vast aan een standaard maat die misschien niet mooi uitkomt. Als je wil kan je zelfs het terras en de zwembadboord perfect laten aansluiten op je vloertegels binnen. Zulke details tillen je zwembad, tuin en woning meteen naar een architecturaal niveau.

Hoge waterlijn met skimmerbad

Overloopzwembaden zijn mooi, trendy en hebben een zeer goede reiniging van het wateroppervlak. Het onderhoud van deze zwembaden brengt echter een hoger kostenplaatje met zich mee dan een skimmerbad. Hou je van de look-and-feel van een overloopzwembad, maar wil je toch genieten van de economische voordelen die skimmers met zich meebrengen? Dan zijn onze monobloks net wat jij zoekt! Met een monoblok op maat kunnen we namelijk de hoogst mogelijke waterlijn creëren van alle skimmerbaden. Zelfs een waterlijn tot twee cm van de rand is mogelijk!
, Project te Balen
, Project te Balen

Een lange levensduur met polypropyleen

Polypropyleen, ook wel PP, is een materiaal dat zeer goed bestand is tegen beschadigingen. Onze monobloks zijn vrijwel onbreekbaar. PP verdraagt zowel de vrieskou als tropische temperaturen. Bovendien zijn deze kuipen volledig recycleerbaar en helemaal milieuneutraal.

Onze projecten

Van biobaden tot zwemvijvers en poolhouses, laat je snel inspireren door onze gerealiseerde projecten.

CONTACT

Jeroen Geentjens (techniek)

[email protected]

+32 499 19 76 39

Tom Dresselaerts (bouw)

[email protected]

+32 497 83 85 87

Grote Beekstraat 23
2340 Beerse
BTW BE 0717 658 062

© 2022 hoffprojecten.be | alle rechten voorbehouden | design door PSG Creative