Rotrix Reno zwembadrenovaties

Binnen Group Hoff legt Rotrix Reno de focus op het renoveren van binnen- en buitenzwembaden. Van een efficiënter energieverbruik en algemene herstellingen tot totaalrenovaties: Rotrix Reno staat klaar om je zwembad up-to-date te houden en de levensduur te verlengen.

 

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring, gaan we op zoek naar de beste oplossing voor je zwembadrenovatie. Met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën blazen we je zwembad nieuw leven in. Zo kan je binnenkort weer genieten van een chloorarm, energie-efficiënt en stijlvol zwembad.

Rotrix Reno blinkt uit in:

rotrix reno, Over Rotrix Reno

Renovaties met hoogwaardige materialen

rotrix reno, Over Rotrix Reno

Optimalisatie van het energieverbruik

rotrix reno, Over Rotrix Reno

Beweegbare bodems

rotrix reno, Over Rotrix Reno

Uitstekende vakkennis

De perfecte combinatie

Rotrix Reno is een toonaangevend bedrijf in de zwembadsector, opgericht door Patrick Lenaerts, Tom Dresselaerts en Jeroen Geentjens. Sinds 2021 maakt Rotrix Reno deel uit van de Hoff Group, maar het bedrijf heeft reeds lange tijd een stevige reputatie in deze sector. Voorheen stond de firma bekend als ‘Rotrix Zwembaden’ onder leiding van Patrick en Roos.

 

Nu Rotrix Reno zich heeft aangesloten bij Hoff, legt het bedrijf de focus op renovaties, naservice, herstellingen en vooral de energieoptimalisatie van zwembaden. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller beschikt Patrick over een indrukwekkende hoeveelheid vakkennis. In combinatie met de frisse inzichten van Jeroen en Tom ontstaat er een uitstekende dynamiek, waardoor Rotrix Reno zelfs de meest complexe uitdagingen tot een goed einde brengt.

 

Wil je kennismaken met Patrick, Jeroen of Tom?

Wil je kennismaken met ons?
Neem dan snel contact op.
rotrix reno, Over Rotrix Reno

Renoveer naar een chloorarm biobad

Bij Hoff blinken we uit in het bouwen van chloorarme zwembaden en biobaden, en dat is bij onze renovatieprojecten niet anders. Wij bieden je de mogelijkheid om over te schakelen van een (manuele) waterbehandeling met chloor naar een automatische waterbehandeling met hydrolyse. Dit zorgt niet alleen voor minder werk, het water is bovendien ook zijdezacht voor de huid.

 

Naast de waterbehandeling kunnen we ook andere aspecten van het zwembad automatiseren tijdens de renovatie, zoals de watertemperatuur, de afdekking, het backwashen …. Jouw zwembad wordt aangesloten op ons netwerk, zodat we op afstand alle waterwaardes en parameters in de gaten kunnen houden. Laat ons het werk doen, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

CONTACT

Jeroen Geentjens (techniek)

[email protected]

+32 499 19 76 39

Tom Dresselaerts (bouw)

[email protected]

+32 497 83 85 87

Grote Beekstraat 23
2340 Beerse
BTW BE 0717 658 062

© 2022 hoffprojecten.be | alle rechten voorbehouden | design door PSG Creative