Chloorarm zwemmen

Helder water met een onevenaarbare schittering

Vergeet chloor!

Chloor staat vandaag de dag nog steeds bekend als dé manier om je zwembad te ontsmetten. En dat is jammer want het gebruik van de stof komt ook met heel wat nadelen. Chloor werkt natuurlijk goed als een algendodendmiddel. En ook een biofilm zal zich niet snel vormen in een zwembad dat chloor gebruikt voor zijn ontsmetting. Helaas irriteert chloor de ogen, neus, slijmvliezen en huid enorm. Bovendien kan deze stof (jonge) kinderen op de adem pakken. Aangenaam is anders!

Waarom kiezen voor een biobad?

Met een biobad wordt het gebruik van chloor tot een absoluut minimum beperkt. Bij Hoff ontsmetten we al onze zwembaden met een volledig automatisch hydrolysesysteem. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de waterkwaliteit of onderhoud. Dankzij hydrolyse heb je de vrijheid om op en top van je zwembad te genieten.

Lees meer over onze biobaden ›

De voordelen van een biobad:

  • Kristalhelder, zijdezacht zwembadwater
  • Goede ontsmetting met een minimum aan chloor
  • Superieure waterkwaliteit
  • Aangenaam voor huid, neus en ogen
, Project te Balen

Wat is hydrolyse?

Bij hydrolyse splijten we watermoleculen waardoor vrije radicalen vrijkomen. Deze radicalen vormen een zeer krachtige oxidant die het water zeer efficient desinfecteert. Verder komen er geen schadelijke bijproducten vrij in het water zoals bij het gebruik van chloor. Hierdoor kunnen we veilig en ecologisch verantwoord het water gaan ontsmetten. Het proces is zo krachtig waardoor het water glashelder is en er een prachtige glinstering in het water ontstaat. Verder wordt tijdens het proces ook kalk verbrand. Hierdoor voelt het water zijdezacht aan. Kortom, een unieke zwemervaring in gezond, kristalhelder water.

Onze projecten

Van biobaden tot zwemvijvers en poolhouses, laat je snel inspireren door onze gerealiseerde projecten.

CONTACT

Jeroen Geentjens (techniek)

[email protected]

+32 499 19 76 39

Tom Dresselaerts (bouw)

[email protected]

+32 497 83 85 87

Grote Beekstraat 23
2340 Beerse
BTW BE 0717 658 062

© 2022 hoffprojecten.be | alle rechten voorbehouden | design door PSG Creative