Over Hoff

Bij Hoff kan je terecht voor volledig geautomatiseerde, chloorarme biobaden. Of je nu kiest voor een bouwkundig zwembad of een monoblok op maat, je eigen zwembad is hoe dan ook een investering die de nodige zorg en expertise verdient. Daarom kan je rekenen op ons vakmanschap en vlotte opvolging van de werken. Tevens zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren van bouwen en filteren. Wij leggen de focus op nieuwe technologieën zoals chloorarm zwemmen met hydrolyse.
Het geheim van een succesvol Hoff-project? Dat is dat we als bedrijf zeer dicht bij de klant staan. Voor jou willen we tot het uiterste gaan.

Hoff blinkt uit in:

hoff, Over ons

Chloorarme biobaden met hydrolyse

hoff, Over ons

Ingebouwde automatiseringen

hoff, Over ons

Waterdichte betegeling

hoff, Over ons

Service en onderhoud

1+1=3

Hoff is de zwembadfirma van Jeroen Geentjens en Tom Dresselaerts. Een dynamisch duo uit Antwerpen met elk z’n eigen expertise. Jeroen komt uit de ingenieurswereld en heeft de technical knowhow om alles wat met (zwemvijver)constructies te maken heeft in goede banen te leiden. Tom bezit langs zijn kant een schat aan bouwkundige ervaring, hij is een echte specialist in het waterdicht betegelen van zwembaden.
De kracht van Hoff zit ‘m in de combinatie van deze verschillende vakgebieden. De expertises van beide professionals vullen elkaar perfect aan. Sterker nog, Jeroen en Tom brengen samen zelfs de meest uitdagende projecten tot een goed eind.
Wil je kennismaken met Jeroen en Tom? Neem dan snel contact met ons op.
hoff, Over ons
hoff, Over ons

Betere service door automatisering

Het water van onze chloorarme biobaden wordt gezuiverd via hydrolyse. Dit systeem loopt volledig automatisch, waardoor jij je als zwembad eigenaar bijzonder weinig van het onderhoud moet aantrekken. Maar ook de rest van je zwembad kan rekenen op de nodige automatiseringen. Temperatuur, waterbehandeling, backwashen, rolluikbediening… We connecteren jouw zwembad met ons netwerk waardoor we vanop afstand alle parameters en waterwaardes kunnen controleren.
Dreigt er een parameter de verkeerde kant uit te gaan? Dan krijgen wij hier een melding van en kunnen we op tijd ingrijpen. Je zwembad wordt dagelijks gemonitord waardoor we alleen hoeven langs te komen wanneer dit echt nodig is. En dat brengt jouw onderhoudskosten drastisch naar beneden.
CONTACT

Jeroen Geentjens (techniek)

[email protected]

+32 499 19 76 39

Tom Dresselaerts (bouw)

[email protected]

+32 497 83 85 87

Grote Beekstraat 23
2340 Beerse
BTW BE 0717 658 062

© 2022 hoffprojecten.be | alle rechten voorbehouden | design door PSG Creative