Bouwkundige zwembaden

Luxe op maat

Bouwkundig zwembad op maat

Wil je een bouwkundig zwembad op maat? Onze bouwkundige zwembaden worden volledig naar wens gemaakt! De betonnen kuip wordt ter plaatse in jouw tuin gegoten. Verder kan je rekenen op een luxueuze afwerking met tegels in alle soorten en maten.

Hou je van een afwerking met grote, omvangrijke tegels? Laat dat nu net onze expertise zijn.

Waterbehandeling bouwkundig biobad

Ook in onze bouwkundige zwembaden kan je chloorarm zwemmen. Als waterbehandeling verkiezen we steevast hydrolyse. Het water wordt er niet alleen zachter en helderder door. Hydrolyse is een veel kind- en milieuvriendelijkere methode dan een ontsmetting met chloor.
, Project te Balen

De voordelen van een bouwkundig zwembad

Aan een bouwkundig zwembad zijn er heel wat voordelen verbonden. De kuip wordt volledig waterdicht gemaakt door de betegeling. De muren zijn super egaal en de inbouwdelen worden gewoon mee ingegoten waardoor het risico op lekken onbestaande is. Een bouwkundig zwembad gaat je hele leven mee. Kortom, het is onverwoestbaar.
  • Overloop, onderloop of skimmers mogelijk
  • Maatwerk
  • Organische en strakke vormen mogelijk
  • Luxueuze afwerking met tegels
  • Plages/rustzones mogelijk
  • Ingebouwde trappen
  • Onverwoestbaar
  • Compleet lekvrij
, Project te Balen

Tegels in alle soorten en maten

Onze bouwkundige zwembaden kunnen we afwerken met tegels in alle soorten en maten. We raden onze klanten steevast aan om voor keramische tegels te kiezen. Deze zijn beter bestand tegen de langdurige werking van het water en eventuele invloeden van buitenaf. Bovendien kan je er bijna elke gewenste look mee recreëren.
Wil je overigens graag een afwerking met grote, omvangrijke tegels? Dankzij onze expertise in betegeling werken we jouw zwembad volledig af naar wens. Geen tegel is daar te groot voor.

Hoe gaan we te werk?

Na de nodige grondwerken, worden onze bouwkundige zwembaden gestort tussen een bekisting. Hiervoor gebruiken we een waterdicht beton. De vloerplaat wordt gegoten op de bewapening. Wanneer de beton droog is, kunnen we het zwembad afwerken met gewenste tegels.
, Project te Balen

Onze projecten

Van biobaden tot zwemvijvers en poolhouses, laat je snel inspireren door onze gerealiseerde projecten.

CONTACT

Jeroen Geentjens (techniek)

[email protected]

+32 499 19 76 39

Tom Dresselaerts (bouw)

[email protected]

+32 497 83 85 87

Grote Beekstraat 23
2340 Beerse
BTW BE 0717 658 062

© 2022 hoffprojecten.be | alle rechten voorbehouden | design door PSG Creative